Видове услуги, които предлагаме

Видове услуги, които предлагаме

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ

Ремонтът на покриви е от съществено значение за запазването на интегритета на всяка сграда. Всеки покрив с времето изпитва износване и нуждае от професионални ремонтни услуги. Ние, в "НИКНЕЛ БИЛДИНГ," разбираме важността на ефективния ремонт на покриви и сме на ваше разположение, за да ви предоставим висококачествени решения.

ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВИ

Изграждането на нов покрив е сложен процес, който изисква внимание към детайлите и професионалност. Ние сме специализирани в изграждането на нови покриви и предоставяме индивидуални решения, които отговарят на вашите нужди и предпочитания.

ПОКРИВИ С БИТУМНИ КЕРЕМИДИ

Покривите с битумни керемиди са издръжливи и ефективни решения за вашата сграда. Ние предлагаме инсталация и поддръжка на покриви с битумни керемиди, които са устойчиви на атмосферни влияния и се отличават с дълъг живот.

ПОКРИВИ С МЕТАЛНИ КЕРЕМИДИ

Металните керемиди са стилно и функционално решение за вашия покрив. Използваме най-съвременните технологии и материали за изграждане и поддръжка на покриви с метални керемиди.

ПОЛАГАНЕ НА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ

Хидроизолацията на покрива е от съществено значение за предотвратяването на влагови проблеми и поддържането на сградата ви суха и защитена. Предлагаме професионални услуги за полагане на хидроизолация на покриви, използвайки най-качествените материали.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ДЪРВЕНИ НАВЕСИ

Дървените навеси са прекрасно допълнение към всяка сграда, предоставяйки функционалност и естетика. Ние сме специализирани в изграждането на дървени навеси, които се интегрират перфектно във вашия дизайн.

ПОДМЯНА НА УЛУЦИ

Подмяната на улуци е важна част от поддръжката на всяка сграда и се извършва с цел осигуряване на правилното функциониране на отводнителната система и предотвратяване на влагови проблеми. Ние предоставяме професионални услуги за подмяна на улуци, гарантирайки безопасност и ефективност.

САНИРАНЕ НА КЪЩИ И АПАРТАМЕНТИ

Санирането на къщи е комплексен процес, който подобрява живота ви и стойността на имота ви. Ние предоставяме услуги за саниране на къщи и други подобрения, които ви осигуряват комфорт и енергийна ефективност.

Какво да очаквате, когато се свържете с НИКНЕЛ БИЛДИНГ

Свържи се с нас

Обадете ни се днес и нашият персонал ще се радва да отговори на вашето обаждане. Можете също да попълните нашия имейл формуляр на нашия уебсайт. Ние ще насрочим ден и час, за да изпратим един от нашите любезни оценители, за да оцени вашия покрив.

Ще Ви дадем оценка

Нашият любезен и опитен оценител ще разгледа вашия покрив. Те ще оценят необходимата работа и ще ви дадат оферта за необходимата работа.

Ние ще свършим работата

След като прегледате вашата оферта и прогноза и харесате това, което виждате, ние планираме работата. Нашият екип работи безопасно и бързо. Ние вършим работата винаги ангажирани с най-високо качество и отдаденост.

Контакти

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Call Now Button